тая кола спря да пали вобще.добре че си купих друга кола.
Известие
Collapse
No announcement yet.
АЛФА 166 2.5 V6 спря тотално
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Колега пиши за проблемите Аз съм с дизелов мотор и най вероятно няма да мога да помогна но има доста колеги с бензинови мотори които дали с компетентно дали с некомпетентно мнение ще се пробват предполагам да помогнат Друг е въпроса ако си се отказал тотално от колата или същата не си струва ремонта и става за барбекюALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW
-
колега точно за това ме е яд на нея защото е в перфектно састояние вкарана преди три месеца на 96000км че дори и и личи няма драскотина по кожения салон много високо ниво на оборудване няма да хлопне и тропне нищо като махнем този проблем ;кола мечта.много коли сам сменил но никоя не ме е предавала така.ще и дам последен шанс и след това отива на барбекю.сега ще търся проблема.
Comment
-
преди десетина дни я забелязах когато работи на място леко потръпва много леко едвам забележимо отдадох го на някоя свещ и не му обърнах много внимание след два дни отказа 2ри целиндар.смених свещите и бобината . няма оправяне. в събота реших да я изкарам от гаража да вкарам новата.поработи 1 минута огасна и повече не запали.
Comment
-
Първоначално публикувано от standox Покажи съобщениепреди десетина дни я забелязах когато работи на място леко потръпва много леко едвам забележимо отдадох го на някоя свещ и не му обърнах много внимание след два дни отказа 2ри целиндар.смених свещите и бобината . няма оправяне. в събота реших да я изкарам от гаража да вкарам новата.поработи 1 минута огасна и повече не запали.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Незнам дали е възможно но ако е пробвай да обърнеш свещите и бубината на този цилиндър с друг работещ Така предполагам ще разбереш дали проблема е в свещите или бубината или доста преди тях Незнам как тествате кой цилиндър работи и кой не но щом един път сте определили че не работи втори цилиндър при рокадите ще можете да разберете кой работи и кой не и дали проблема е в частите които сменятеALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW
Comment
-
Утре ще ти кажа със сигурност какъв ти е проблема!
Аз и сега мога да ти кажа даже и причината но утре ще ти до потвърдя с доказателства.
Само ще спомена,че нее свързано нито със свещи нито с бобини нито с дюзи да не говориме за електроникаAlfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеКолега да не са кабели на свещите.
v6 24v НЯМА КАБЕЛИ НА СВЕШИТЕ!!! Има лули и на всеки цилиндър бобина! Не , не са от лулите.
Утре ще му кажа на момчето със сигурност какво му е.Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
Понякога сложните проблеми са дреболии лошо е обратното - наглед лесните проблеми като повлекат крак и се окажеУспех и дано сложният проблем се окаже някоя дреболия - и по важното да го откриете преди да смените половината кола
ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW
Comment
-
Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщениеСпрете да гадаете и да залъгвате човека.
v6 24v НЯМА КАБЕЛИ НА СВЕШИТЕ!!! Има лули и на всеки цилиндър бобина! Не , не са от лулите.
Утре ще му кажа на момчето със сигурност какво му е.Айде обесни
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеКво значи утре ще му кажа какво му е утре ще вкисне боба на който му гледаш или ще я видиш колата и ще разбереш ? Оставам с впечатление че имаш извънземна връзка с колата която ще се активира днесАйде обесни
Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
Comment